Cancel·lada la programació cultural del cap de setmana

coronavirus

A conseqüència del tancament d'equipaments municipals queda suspesa bona part de la programació cultural del cap de setmana. Queden anul•lades totes les activitats programades pel Dia de la Dona, la segona sessió del festival artístic de la gent gran al Teatre Monumental, els concerts de la Casa de la Música i a la vora del jazz i el tradicional Serra la Vella. També se suspèn qualsevol acte a les biblioteques municipals, museus, centres cívics i casals i sales d'actes i exposicions. Aquest és el cas, per exemple, de la presentació del llibre 10 anys de dones reporteres que s'havia de presentar dissabte a Can Palauet.

Per altra banda entitats i equipaments no municipals també han decidit abaixar persianes, com la Fundació Iluro o la Sala Cabanyes que anul•la les properes quatre representacions de l'obra 'Pel davant i pel darrere'. El Foment Mataroní també ha cancel•lat tots els actes públics de la sala gran i, tot i que en un primer moment havien anunciat que mantenien els concerts a l'Espai F i els cursos de formació, també ha quedat tot suspès. Cinesa Mataró també manté les sales de cinema obertes amb un terç de l'aforament. I Dòria Llibres ha decidit ajornar totes les activitats previstes pel mes de març.

La Comissió de Setmana Santa de Mataró ha emès un comunicat en què informa que no realitzarà cap acte durant els 14 dies vinents. S’ha decidit aturar els assajos dels portants, costaleros i agrupacions musicals que formen part de les diferents entitats.
 

Informa: J.Peñaranda