×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Can Palauet oferirà una secció de la ‘Biennale’ de Venècia

Del 4 al 12 de setembre es podrà veure a les Sales d’exposicions de Can Palauet, la secció de la Mostra de Cinema de la Biennal de Venècia, ‘Venice VR Expanded’, dedicada a projeccions cinematogràfiques en realitat virtual.

Aquesta secció, normalment té lloc a la petita illa veneciana de Lazaretto Vecchio però aquest any degut a les circumstancies extraordinàries de la pandèmia es projectarà a diferents espais públics ubicats a ciutats d’arreu del món com Amsterdam, Moscou o Estambul,  i entre les quals es troba també Mataró gràcies a la col•laboració de l’Institut d’Art i Cultura Espronceda de Barcelona amb Mataró Art Contemporani i a través del seu projecte resident LAVS, Laboratori d’Art Visual i Sonor.

Dins de la sales d’exposicions de Can Palauet els assistents trobaran tres terminals amb les ulleres de Realitat Virtual que permetran visionar els 44 projectes seleccionats per aquesta secció de la ‘Biennale’ de Venècia, 31 en competició, 9 fora de competició i 4 projectes desenvolupats durant la quarta edició de la ‘Biennale College Cinema-VR’, el taller educatiu de la Mostra per a joves talents.

L’espai comptarà amb tot l’equipament necessari per oferir a l’espectador el major grau de capacitat immersiva i garantirà totes les mesures necessàries per complir amb els protocols de seguretat.

Informa: G.Lira