Cabrera de Mar celebra 20 anys del curs d'orgue del Maresme

L’Església parroquial de Sant Feliu de Cabrera de Mar acull aquests dies la vintena edició del Curs d’orgue del Maresme. Una iniciativa organitzada per l’Associació per la Música d’Orgue de Cabrera de Mar amb la voluntat d’apropar aquest instrument a tots els maresmencs d’una manera pedagògica. Vint anys en què han pogut palpar el gran interès que hi ha per l’orgue al Maresme. Durant el curs, que va començar dimarts i que finalitzarà dissabte, els participants assajaran més de dues centes partitures que interpretaran al concert de clausura. 

El concert inaugural d’aquesta vintena edició va anar a càrrec de l’organista, compositor i director romanès-alemany Michael Radulescu que va interpretar peces del compositor suec Dietrich Buxtehude. Aquesta ha estat la quarta ocasió en què Radulescu ha pres part del Curs d’orgue del Maresme, una iniciativa que considera molt important. A més, destaca la qualitat de l’orgue de l’Església parroquial de Sant Feliu de Cabrera de Mar.

El concert de cloenda, a càrrec dels alumnes del Curs d’Orgue del maresme, tindrà lloc aquest dissabte a les 8 del vespre a l’Església parroquial de Sant Feliu.

Informa: S.Ruiz/ J.Méndez