Broggi porta a Mataró 'Boscos', una obra sobre Europa "extraordinària i complexa"

Aquest dissabte comença la temporada estable del Monumental i ho farà amb l’obra ‘Boscos’, el punt i final d’una trilogia de l’autor libanès Wajdi Mouawad que ha adaptat el director de teatre Oriol Broggi. Per entendre una mica l’obra - un recorregut al llarg de les commocions històriques que va patir Europa al llarg del segle XX- el mateix Oriol Broggi i el traductor Ramon Vila van analitzar, ahir, alguns dels seus punts més interessants en una tertúlia literària a la Biblioteca Antoni Comas. En declaracions al programa ‘Mataró al Dia’, Broggi va assegurar que Wadji Mouawad serà "un autor clau per a les generacions properes", ja que "resumeix moltes virtuts del teatre i fa pensar fins a indrets insospitats".

‘Boscos’ és l’última obra d’una trilogia que va començar amb ‘Incendis’ i ‘Un ubús al cor’. Però a diferència d’aquests dos muntatges, ‘Boscos’ es presenta ara com una obra “extraordinària” però “molt complexa”, va dir Broggi, tot afegint que explica "la nostra civilització amb una claredat, la nostra cultura i política d’una manera devastadora". 

Alguns dels actors que apareixen a ‘Boscos’ són Màrcia Sisteró, Cristina Genebat, Xavi Ricart i la mataronina Clara de Ramon. El muntatge es podrà veure el dissabte 30 de setembre a les vuit del vespre al Monumental.  La temporada de teatre estable seguirà el 14 d’octubre amb una sessió doble del muntatge ‘Art’.