×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Bona actuació per a tancar la temporada a casa

Els Capgrossos acomiadaven ahir la temporada a casa amb un bon repertori de castells. Tot i que havien rebaixat les expectatives i havien optat per no dur a plaça castells de gamma extra, els blau marins van oferir una bona actuació castellera a la Diada Mariona Galindo Lora. Una torre de 8 amb folre a la primera ronda va encaminar la colla mataronina a un 3de 9 amb folre que van descarregar amb molta solvència a la segona. Ja a tercera ronda, els Capgrossos van portar un 4 de 8, el carro gros que també va treballar molt fi a plaça. Van completar el repertori casteller amb 4 pilars de 5 i 10 pilars de 4 en record de la Mariona Galindo. Ara els blaus han d’agafar forces durant aquesta setmana. Diumenge clouen temporada a la plaça Vella de Terrassa. Ho fan en plena forma i amb la intenció de tornar a portar a plaça el programa amb el que van lluir per Tots Sants a Vilafranca del Penedès. 
Per cert que la colla mataronina va participar el dia abans, dissabte, a la cercavila i penjada de branca de pi als cellers de Mataró. Símbol de l’arribada del vi novell a la ciutat.