Big Mama aixeca el teló del blues al Tast de Jazz

Big Mama Montse ha estat l’encarregada d’encetar el setè Tast de Jazz, un festival que ha començat amb una de les veus més potents i reconegudes del blues català. La cantant osonenca s’ha fet seu l’escenari del Patí del Cafè Nou amb un repertori de temes composats expressament per a l’ocasió, ja que el concert a Mataró coincideix amb els trenta anys de carrera de Big Mama Montse sobre els escenaris. Acompanyada per les melodies ràpides i percudides de Sister Marion al piano, amb Balta Bordoy a la guitarra, Matias Míguez al baix i la bateria de Xavi Hinojosa, el concert ha anat desgranant temes de tota la discografia de Big Mama. Ella mateixa explica que el ‘blues’ li permet transmetre i arribar al públic amb matisos diversos.

Trenta anys donen per molt. Sobretot per saber com guanyar-se el públic, gaudir de la música i transmetre-la. Big Mama Montse és sinònim de prestigi i, de fet, ara és en un dels moments més àlgids de la seva carrera.  A Mataró ha demostrat el per què. El públic ha entrat ràpid a l’atmosfera jazzística, deixant-se endur per la veu icònica de Big Mama, els ‘solos’ virtuosos de guitarra i piano i la sòlida execució de la 30’s Band. 

El tast seguirà avui i demà dissabte amb més jazz, swing i blues. El South American Project del trompetista Guillermo Caliero serà l’encarregat d’omplir de música el Patí del Cafè Nou. Dissabte, el britànic  Ray Gelato i el seu saxo posaran el punt i final a una altra edició de luxe del Tast de Jazz.

Informa: M. Rodríguez