Big Band Jazz Maresme i Ramon Cardo, primer concert de 'A la vora del jazz'

La Big Band Jazz Maresme i Ramon Cardo enceten el cicle de concerts de la 7a edició de A la vora del jazz. El concert ha estat aquest dijous a la Sala Casal l'Aliança. Aquesta és la primera vegada que la Big Band i Ramon Cardo comparteixen escenari. Gerard Nieto, director de la Big Band Jazz Maresme, assegura que els feia molta il•lusió poder treballar amb aquest músic, un dels noms històrics del jazz a Espanya. Han ofert un repertori de temes originals de Ramon Cardo o d’altres arranjats per ell, tots amb el toc personal de l'artista.

Nieto explica que el festival sempre intenta portar formacions de molta qualitat i pensades per a tothom. Després de 7 edicions assegura que A la Vora del Jazz ja compta amb un públic fidel que cada cop va creixent més.

El proper concert serà aquest dissabte dia 7 a la plaça de la Muralla. Es podrà gaudir una vegada més del tradicional jazz a la plaça amb quatre big bands d'escoles de música: La Big Band de l'EMMM, l'Ohio Big band de l'Escola de Música El Carreró, La ContraBaix Big Band de l'Ateneu Santfeliuenc de Sant Feliu de Llobregat i la Big Band Moon de l'Escola La Concepció de Barcelona.

Informa: J.Peñaranda