Balanç positiu de la primera part de la temporada dels Capgrossos

Després de la brillant actuació dels Capgrossos de Mataró a la Diada Castellera de les Santes, el seu sots-cap de colla i cap de folres, David Minguillón, ha passat pel programa de la casa "El Mirador", per fer balanç de la primera part de temporada. Una primera part que va començar com un repte pel conjunt casteller amb el canvi de cap de colla i l'arribada de nous castellers al grup.

Un repte que han aconseguit resoldre i així es va  demostrar a la Plaça Santa Anna on van descarregar amb comoditat un 5 de 8, un 3d9f (3 de 9 amb folre) i una td8f (torre de 8 amb folre). A més, un moment destacat on es va poder veure la bona relació entre els nous integrants del nucli de la colla, va ser quan l'ex cap de colla i actual adjunt Mia Castellví, va dirigir un dels castells mentre el cap de colla Feliu era part d'un castell.

La propera actuació de la colla serà aquest dissabte durant "La Passada", on segons ha explicat Minguillón, redueixen el nivell dels castells i els integrants poden gaudir de la festa.

Després de "La Passada" faran l'aturada per vacances fins a l'última setmana d'agost per descansar i agafar forces per engegar de nou al setembre.

Informe: L.Fernández