Arriba a Mataró el Tral·larí, un festival de música infantil gratuït

Mataró acollirà els dies 14 i 15 de setembre la primera edició del festival Tral·larí, un esdeveniment pensat perquè petits i grans puguin gaudir de la música i d’activitats diverses de manera totalment gratuïta. El Tral·larí, organitzat per l’entitat Ralet Art i Cultura, té un objectiu doble. D’una banda, pretén donar resposta a les famílies mataronines, que fa temps que reclamen activitats culturals gratuïtes al setembre; i de l’altra, omplir un buit en la programació familiar, no només de Mataró, sinó de tot el Maresme, ja que aquest seria el primer festival infantil de la comarca. Ho ha explicat en nom de l’entitat Xandri Calsapeu, durant una entrevista en el programa El Mirador:

El festival, que tindrà lloc al Parc de l’Escorxador, inclourà les actuacions musicals del Pot Petit i Xiula, dos dels grups referents del públic infantil, i un bon nombre d’activitats que giraran al voltant de temes com l’educació o la diversitat. Així, hi haurà jocs, xerrades, demostracions de música i anglès, una mostra de curtmetratges o tallers de manualitats i ioga per a tota la família.

La característica del Tral·larí es que tot el que s’ha programat serà gratuït, ja que els organitzadors entenen que el setembre és un mes difícil per a les famílies per la despesa de les vacances d’estiu i la tornada a l’escola. Per aquesta raó, esperen que el festival superi amb èxit la primera edició i que cada any es converteixi en un cita destacada del calendari mataroní. 

El Tral·larí està organitzat per Ralet Art i Cultura amb el suport de Liberula Verde Films i el patrocini de l’Hotel Atenea Port Mataró. També hi col·laboren l’Ajuntament de Mataró, així com d’altres entitats i comerços locals.

 

Informa: B.Doñate