Arriba la segona Dòria Book Party, una Marató de llibres, menjar i experiències

Dòria Llibres celebra dissabte la segona edició de la Dòria Book Party. Una festa on es parlarà de llibres amb autors, editors, poetes i il·lustradors. A més,també hi haurà lloc per a la gastronomia i la desgustació, ganes de conversar i excuses per compartir experiències literàries. Francesc Bechdejú, membre de Dòria Llibres, explica que es tracta d’una Marató cultural on es donarà importància a la lectura, però sobretot als lectors.

Dòria aposta perquè en la seva festa ‘passin coses’. Les editorials Boliana, Periscopi, Ara Llibres i  l’Avenç ja han confirmat la seva assistència, mentre que d’entre els molts autors i escriptors, destaquen Martí Gironell, Care Santos, Marta Pera, Isidre Grau, Lali Rivera, i Lola Casas.

Aquesta segona Dòria Book Party vol crear relacions i vincles humans, afavorir el contacte i l’enriquiment de gustos i coneixement, xerrar una estona amb gent que pot compartir interessos similars i fugir d’Internet i de les presses. Bechdeju explica que la intenció és que tothom qui s’acosti al carrer Argentona descobreixi autors i llibres nous, però el més important és que desconnecti i passi una bona estona.

La segona edició de la Dòria Book Party se celebrarà a des de les 11 del matí fins a dos quarts de nou del vespre.

  

Informa: M. Rodríguez