Arriba a la Saleta la sàtira político-familiar ‘Consell Familiar’

L’espectacle relata les històries d’una família poc convencional on la rebel·lió dels fills posa contra les cordes l’estructura familiar

Fer funcionar una família com una democràcia. Discutir sobre el pressupost familiar, organitzar les tasques de la llar i votar qui és el cap de família cada quatre anys. Aquest és el punt de partida de ‘Consell Famíliar’, la nova sàtira político-familiar que acaba d’arribar a l’Espai Saleta de la Sala Cabanyes. L’estructura familiar dels Soler-Ametllé trontollarà amb la rebel·lió dels fills.

Joan Peran, director ‘Consell Familiar’
“És una història sobre una família normal que decideix funcionar d’una manera que no és gaire ‘normal’. Funcionen estrictament com funcionaria una democràcia actual d’un govern qualsevol”.

Dirigida per Joan Peran, ‘Consell Familiar’ s’ha assajat durant molts mesos. Una feina, però, que segons el seu director, ha estat molt agraïda.

Joan Peran, director ‘Consell Familiar’
“Ha estat un treball llarg, com a tots els muntatges. Encara que sigui un muntatge de petit format són treballs llargs, però alhora un treball molt divertit perquè és una comèdia molt divertida d’embolics i, per tant, nosaltres també ens ho hem passat molt bé treballant-hi”

Genís Mayola, Marga Selva, Carla Alegre, Martí Grané i Roc Waisbord conformen el repartiment de l’espectacle. Un ‘Consell Familiar’ que està programat fins diumenge 19 de març.

Informa: M.Gómez / J.Pirt