Arriba la gran final d'Objectiu Paki

La representant de tvmataró, Júlia Aubà, es juga guanyar. La mataronina aposta per Not the Boy Next Door en la primera actuació i SOS d'un terrien en détresse a la segona

Arriba el moment de la gran final d'Objectiu Paki, i la representant de tvmataró, Júlia Aubà, té opcions d'erigir-se com a la vencedora del concurs. Per fer-ho, haurà de superar els seus companys i alhora contrincants en dues rondes. Aquest cop serà només el públic qui voti, després que Aubà fos escollida directament pel jurat a les dues primeres gales. La mataronina aposta per Not the Boy Next Door en la primera actuació, on passaran 3 dels 5 finalistes. Si supera la ronda, interpretarà l'òpera en francès SOS d'un terrien en détresse. Ahir va ser al Mataró al Dia on va parlar de com se sentia hores abans de la gran final.

 

Com es pot votar Júlia Aubà

Però com anirà, la gala? Com es pot votar? Un cop feta la primera ronda, hi haurà 10 minuts per fer les votacions. Es fan a través del codi QR que apareixerà a la pantalla de les seves televisions, i també es pot fer a través de la pàgina web Op.rtvc.cat. Un cop superada la primera ronda, tocarà repetir de nou el procés amb la segona votació. I qui obtingui més vots, guanyarà el concurs. La gala comença a les 22h i es podrà seguir per aquesta casa, per tvmataró.