Arrenca una nova edició de la Setmana Cultural de Cerdanyola

Des d'aquest divendres i fins al 20 de novembre s'hi organitzen exposicions, teatre, poesia al carrer o una passejada històrica pel barri, entre d'altres

El barri de Cerdanyola celebra des d'aquest divendres i fins al 20 de novembre la 18ª Setmana Cultural. Organitzada per l'Associació Cultural de Cerdanyola, la proposta compta amb un seguit d'activitats ben farcides que inclouen exposicions, teatre, poesia al carrer o una passejada històrica pel barri.

El tret de sortida l'ha donat aquest divendres l'exposició de dibuix i pintura que porta per títol "Tres estils, tres camins", a càrrec de María José Robledo, Rubén Bravo i Txema García. Avui també s'ha fet la presentació de llibre de Pedro Barroso titulat "Los sabores de mis recuerdos".

Els escacs seran els protagonistes dissabte, mentre que diumenge el matí els espais del voltant de la plaça Illa Cristina i l'Avinguda Puig i Cadafalch seran l'epicentre d'una penjada de poemes, que comptarà amb la participació del Taller de Poesia de l'Associació Cultural de Cerdanyola. Per dimarts, hi ha prevista una taula rodona que tindrà com a temàtica el mateix barri de Cerdanyola, a càrrec de Víctor Ligos, Moisès Merchan i Houda Kassab.

El cinefòrum de dimecres i la nit de playback de dijous, seran el preàmbul perquè divendres es representi a l'Espai Gatassa l'obra teatral "El otro lado de la calle", una creació pròpia del veterà Col·lectiu de Teatre EPMA.

El colofó a la Setmana Cultural de Cerdanyola es viurà diumenge. Al matí hi haurà una passejada històrica per Cerdanyola, amb l'historiador Víctor Ligos, mentre que a la tarda l'espai Gatassa acollirà la Nit de Poesia, a càrrec del Taller de poesia de l'Associació Cultural de Cerdanyola.

L'acte comptarà amb l'acompanyament a la guitarra de Rubén Bravo. Seguidament es farà l'acte de cloenda de la 18ª Setmana Cultural de Cerdanyola.