×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Arrenca la Serenata 152 del carrer Sant Ramon

El carrer de Sant Ramon iniciarà aquesta tarda la seva festa tradicional: la Serenata. Aquesta festa històrica del barri de l’Havana, celebra aquest any la seva 152a edició.

La històrica festa de la Serenata acollirà els mataronins al barri de l’Havana en el que serà la 152a edició. El president de la Serenata, Josep Lluís Gallemí, espera que siguin unes festes cíviques on tothom pugui gaudir. Per altra banda, les retallades al programa de les festes per part de l’Ajuntament, han obligat a Gallemí suspendre dos actes de les festes: les Matinades de les Santes i les Sardanes. Deixant de banda els problemes econòmics, la Serenata presentarà en aquesta edició diverses novetats.

La festa començarà avui a les sis de la tarda amb la Gran Tarda de Jocs Infantils al pati de l’Escola Pública Joan Corominas, i pels qui vulguin gaudir d’una nit de cinema, a les deu de la nit s’hi projectarà, també a l’Escola Joan Corominas, la pel·lícula Transporter 3. Dijous a les nou de la nit hi haurà una actuació teatral a càrrec de la companyia Pàamboliteatre. La mini cercavila de la gegantada i el pregó seran els actes del divendres a partir de les sis de la tarda. El cap de setmana l’obriran els Portants d’en Ramonet que despertaran els veïns del carrer de Sant Ramon amb els seus timbals. La nit del dissabte acabarà amb el sopar de germanor a les deu de la nit i amb el gran ball de festa major a les dotze de la nit. 

El diumenge serà l’últim dia de les festes. A les deu del matí es farà la missa en honor al Patró de Sant Ramon a la Capella de l’antic Hospital. El barri de l’Havana acollirà l’últim acte de les festes el mateix diumenge a dos quarts de sis, amb el gran fi de festa, on tots els mataronins estan convidats per cantar al ritme del karaoke.