Arrenca la 8a edició del festival A la vora del Jazz

El tret de sortida ha anat a càrrec de la jove trompetista Alba Careta amb la presentació del seu segon treball discogràfic

Arrenca la 8a edició del festival A la vora del Jazz

Arrenca la vuitena edició del festival A la vora del Jazz de Mataró. Ho va fer ahir al vespre amb un concert de la jove trompetista Alba Careta al Casal l'Aliança de la capital del Maresme.

Acompanyada d'un quartet, Careta va presentar el seu segon treball "Alades (Segell Microscopi 2020). Es tracta d'un recull de les últimes composicions de l'avinyonenca inspirades en les vivències dels seus anys a Holanda i que ara prenen forma a través d'un jazz sincer, orgànic i emocional.
Ivó Oller, president de l'Associació Jazz Maresme va expressar l'enorme esforç que havia suposat poder tirar endavant la present edició del festival, explicant que enguany s'ha optat per un format reduït del cicle a causa de la pandèmia.

Fem un format més petit de l'habitual. Fem tot just 3 concerts però estem contents de poder fer aquest petit tastet d'A la vora del Jazz també aquest any

L'edició del festival del 2020 es va haver d'interrompre precipitadament quan estava a la meitat de la seva programació a causa de la irrupció de la pandèmia. Enguany però, el jazz torna a sonar amb força a Mataró amb una edició amb totes les mesures de seguretat arran de la Covid-19. El festival seguirà amb dos concerts més que es faran al Pati del Cafè Nou.

El dissabte 17 d'abril serà el torn d'Agustí Burriel Swing Quartet i l'endemà pujarà a l'escenari el grup Dixie Rue Del Percebe amb un concert adreçat a tota la família.

Imatge: Eric Andrés