Argentona presenta dos càntirs per l'Argillà 2018

Càntir

El Museu del Càntir presenta dos càntirs per l'Argillà, la Fira Internacional de Terrissa, d'aquest any. Argentona torna a innovar i per aquesta Argillà 2018 presenta un mateix càntir en dos colors, el negre i el vermell.

Uns càntir que tenen nom, "Cantirnplora", fent un joc de paraules, i que aniran dins d’unes capses dissenyades també per a l'ocasió. Com l'any passat, torna a ser un càntir d'autor fet per dissenyadors, en aquest cas, Joan Cruanyes i Carles Bassó. Es faran també només 3 mil edicions numerades.

La Fira Internacional de Terrissa tindrà lloc del 6 al 8 de juliol. Aquest any amb més quantitat d'expositors i més qualitat, fins a 70 representants d'una desena de països. Romania és el convidat especial d'aquesta edició, amb una tècnica decorativa declarada per la UNESCO com a patrimoni immaterial de la humanitat.

En el quart any de separació de la Fira del Càntir i la Festa Major, Argentona està convençuda que el canvi ha reforçat aquest Argillà, que anualment compta amb més de vint mil visitants.

Paral·lelament, el Museu del Càntir, la Casa Gòtica i el Saló de Pedra acolliran tres exposicions de ceràmica.