Alfred Garcia ensenya les cançons de "1016 " al Parc Central

El Parc Central ha tornat a ser un any més l’escenari del concert de pagament de Les Santes, que aquest any ha portat a Mataró l’ex concursant d’Operación Triumfo Alfred Garcia. Un espectacle en què el cantautor del Prat de Llobregat va presentar el que ha estat el seu primer disc, “1016”. Un àlbum que s’ha encarregat de compondre i produir ell mateix, ja que volia que la seva carta de presentació fos el més personal possible. Una de les vessants que apareix reflectida en aquest treball és el seu pas per “Operación Triunfo”, un dels moments més importants de la seva carrera musical. De fet, el nom del disc ve donat pel número que va portar durant el càsting d’aquest talent show.

Gràcies al disc “1016”, part del jovent que segueix a Alfred Garcia també ha pogut descobrir artistes de talla mundial com David Bowie, Nick Cave o Micheal Jackson, alguns dels referents del cantautor pratenc. Uns referents musicals que assegura seran més presents encara en el segon disc que ja està preparant.

L’espectacle va començar a les 9 de la nit amb l’actuació de Isma Romero, amb qui el cantautor del Prat de Llobregat ha composat i gravat “Cicatriz”. Hores abans, ja es podia veure gent fent cua per accedir al recinte del Parc Central.