‘Alexa’, ‘Cossos’ i ‘Vocis’ es programaran a l’Ateneu Centre Cultural

La Fundació Iluro fa públic el veredicte de les propostes que es representaran a partir del setembre al nou Espai Escena i Pensament

Havien de ser propostes d’artistes emergents, de proximitat, joves i amb projectes innovadors. Les tres propostes escollides per la Fundació Iluro ja s’han donat a conèixer. La primera és ‘Alexa’, una proposta de microteatre dirigida per Marc Abril i interpretada per Marta de Santos i Enric Punsola. Una píndola teatral còmica que gira entorn de la intel·ligència artificial i les relacions de parella. ‘Cossos’ és el segon projecte que ha aconseguit ser programat al nou Espai Escena i Pensament de l’Ateneu Centre Cultural. També és microteatre i parla sobre les incomoditats de la descoberta de ser dona a través de les intèrprets i músics Maria Lamata, Elisenda Fàbregas i Carla González. L’últim projecte guanyador és de dansa, s’anomena ‘Vocis’ i és el que es representarà el mes de novembre. Un espectacle multidisciplinari a partir de la relació entre el cos i la veu amb un caire poètic al darrere. Al capdavant de la proposta hi ha la coreògrafa Carla Piris. Tres espectacles que donen el tret de sortida a una programació que ha arribat per quedar-se.

Laia Estañol, dinamitzadora cultural Espai Escena i Pensament
“Busquem que aquesta manera de programar sigui a llarga durada i que cada any ho puguem repetir i ho fem més i millor. L’Espai Escena i Pensament és un espai diàfan i es poden portar moltes propostes. De manera que, si podem programar en obert i buscant talent emergent i jove, millor”

En un primer moment s’havia parlat d’una programació de juny a desembre amb sis espectacles, però finalment en seran tres i es començaran a representar a partir del mes de setembre amb una programació que s’espera que sigui anual en futures ocasions.

Informa: M.Gómez