Albert Pla porta el seu espectacle ‘Miedo’ al Teatre Monumental

El muntatge, que ha estat actualitzat arran de la pandèmia, fa reflexionar sobre la por a través d’una combinació de lletra, música i projeccions audiovisuals

Albert Pla porta el seu espectacle ‘Miedo’ al Teatre Monumental

‘Miedo’ és un espectacle d’Albert Pla que es va estrenar a Buenos Aires el gener del 2018 i que va girar per diferents ciutats de tot el món fins a principis de l’any passat, quan va esclatar la pandèmia. Després d’uns mesos d’aturada, el muntatge ha arribat aquest dissabte al Teatre Monumental de Mataró, on s’ha pogut veure una versió revisada, amb referències a la situació actual. 

Ideat com un espectacle multimèdia, ‘Miedo’ proposa a l’espectador un viatge íntim per totes les etapes de la vida de l’home: des que neix i fins més enllà de la mort. Ho fa a través del text, la música i les noves tecnologies, tres elements que damunt l’escenari conviden a reflexionar sobre la vida, però també sobre les pors que generen pensaments, com per exemple, el final de l’existència.

Les cançons i els textos teatrals de ‘Miedo’ són obra d’Albert Pla i de Raül Fernández Refree, dos artistes polifacètics que han sabut aprofitar tot allò que els uneix per crear l’ànima de l’espectacle i recollir-ne l’essència en un disc homònim.

El muntatge està dirigit per l’actor i director Pepe Miravete, qui ja havia dirigit  Albert  Pla en ocasions anteriors, i compta amb la veu de la cantant Rocío Márquez. La part audiovisual - la que fa de ‘Miedo’ un espectacle innovador - és obra dels artistes argentins Mondongo i de l’estudi de creació Nueve Ojos.

Informa: B.Doñate i J.Méndez