Aforament complet al Monumental per veure "Viejo amigo Cicerón"

Una obra amb Josep Maria Pou com a protagonista que s'havia programat a la primavera

El Teatre Monumental ha penjat el cartell d’aforament complet aquest divendres amb l’obra “Viejo amigo Cicerón”. Un muntatge dirigit per Mario Gas i amb Josep Maria Pou com a protagonista que repassa la figura del cèlebre orador romà. L’obra se centra en la figura de Marc Tul·li Ciceró que personifica la integritat moral de qui manté la coherència de les seves conviccions polítiques en les circumstàncies més adverses. Ciceró es presenta com un polític excepcional en un món d’ambicions personals, deslleialtats i tripijocs tan propis de la vida pública des d’aleshores. El repartiment de “Viejo amigo Cicerón” el completen Alejandro Bordanove i Maria Cirici. Es tracta d’una producció del Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida i del Teatre Romea.

“Viejo amigo Cicerón” s’havia de representar aquesta primavera passada però es va haver de suspendre. Ara s’ha recuperat, amb un Monumental que compleix les mesures de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19. Entre les més destacades les entrades esglaonades, la capacitat limitada per garantir les distàncies de seguretat i l’aplicació de gel hidroalcohòlic abans de l’accés.

La temporada al Monumental va començar el 25 de setembre. Encara queden programades tres funcions més abans que acabi el 2020: “Encara hi ha algú al bosc” d’Anna Maria Ricart, l’espectacle de dansa “The Mountain, the Truth & The Paradise” de Pep Ramis i “La Gavina”, una versió lliure de l’obra d’Anton Txékhov, dirigit per Àlex Rigola.

Informa: C.Sánchez/E.Andrés