Actuació dels Capgrossos a Esplugues

Capgrossos

La Plaça de Santa Magdalena d’Esplugues de Llobregat ha estat escenari d’una nova actuació dels Capgrossos de Mataró. La Diada de Sant Mateu de diumenge va portar als mataronins a descarregar el 3 de 8 en primera ronda seguit del 4 de 9 amb folre que els de Mataró volen consolidar com en aquesta estructura de nou.

En tercera ronda els mataronins han optat per la torre de 7 i seguidament han tancat l’actuació amb un pilar de sis.  Per part dels Castellers d’esplugues, anomenats Cargolins, han descarregat la torre de set, el tres de set per sota i el primer set de set de la seva temporada mentre que els Castellers de Sant Cugat, els Gausacs, s’han decidit pel cinc de set, el set de set i el quatre de set a més d’intentar el 4 de 8.

Aquesta setmana els Capgrossos continuen treballant als assajos. De cara al cap de setmana els espera El Prat de Llobregat el dissabte a la tarda i la Plaça de la Paeria de Lleida diumenge al migdia. Totes dues actuacions haurien de ser determinants de cara a l’actuació dels mataronins de la propera setmana al Concurs de Tarragona.

Informa: M.Gómez