Actuació dels Capgrossos a Esplugues

Capgrossos
Actuació dels Capgrossos a Esplugues

La Plaça de Santa Magdalena d’Esplugues de Llobregat ha estat escenari d’una nova actuació dels Capgrossos de Mataró. La Diada de Sant Mateu de diumenge va portar als mataronins a descarregar el 3 de 8 en primera ronda seguit del 4 de 9 amb folre que els de Mataró volen consolidar com en aquesta estructura de nou.

En tercera ronda els mataronins han optat per la torre de 7 i seguidament han tancat l’actuació amb un pilar de sis.  Per part dels Castellers d’esplugues, anomenats Cargolins, han descarregat la torre de set, el tres de set per sota i el primer set de set de la seva temporada mentre que els Castellers de Sant Cugat, els Gausacs, s’han decidit pel cinc de set, el set de set i el quatre de set a més d’intentar el 4 de 8.

Aquesta setmana els Capgrossos continuen treballant als assajos. De cara al cap de setmana els espera El Prat de Llobregat el dissabte a la tarda i la Plaça de la Paeria de Lleida diumenge al migdia. Totes dues actuacions haurien de ser determinants de cara a l’actuació dels mataronins de la propera setmana al Concurs de Tarragona.

Informa: M.Gómez