900 alumnes mataronins participen a 'La Clika' aquest cap de setmana

Fins a un total de 18 escoles i prop de 900 nens i nenes de Mataró passaran aquest cap de setmana pel Teatre Monumental en la cantata organitzada per la Xarxa de Cases de la Música de Catalunya. Aquest any la iniciativa celebra 10 anys i amb la voluntat d’acostar als alumnes de primària el món de la música, s’ha preparat l’estrena del nou espectacle que rep per nom “La Clika”. Un espectacle que, segons els organitzadors, treballa valors universals com la solidaritat, la comunitat o la diversitat.

La Clika és una colla de 9 amics i una gossa, que protagonitzen la cantata i la condueixen a les cançons. La Xarxa de Cases de la Música ha cregut que és la manera amb què els nens i nenes de les escoles creïn un vincle més intens amb les cançons i gaudeixin més de l’experiència. Hi participen nens de segon i tercer de primària i es vol convertir en un projecte global com ho és el Cantània en el cicle superior.

Des de divendres i fins diumenge es faran 5 representacions, tres d’elles del nou espectacle. Les dues del divendres seguiran en la línia dels últims anys amb el ‘Musiquetes’.

M.Gómez / C.Salad