8 escenaris acolliran activitats culturals sota el nom ‘Mataró s’enlaira’

Un total de 8 escenaris repartits per la ciutat acolliran actes culturals durant els dies 25, 26 i 27 de juliol. Així ho ha confirmat l’Ajuntament de Mataró a través del seu web. El consistori planteja aquest programa d’activitats culturals que ha anomenat ‘Mataró s’enlaira’ per reactivar, diu, “el teixit cultural local”. Així doncs, amb la voluntat que siguin propostes dirigides a diferents públics i que compti amb professionals de proximitat, s’organitzaran actuacions de dansa, teatre, circ, música o altres disciplines de les arts escèniques de petit format i d’una durada d’entre 15 i 45 minuts.

Per tot això s’han habilitat 8 espais de la ciutat. Al barri de Rocafonda, l’espai escollit per l’Ajuntament serà al Parc de Rocafonda, a Els Molins el Passeig de Carles Padrós, El Palau –Escorxador els Jardins de l’Escorxador, al Centre la plaça de l’Ajuntament, al barri del Pla d’en Boet se situarà a la Pista de l’Eusebi Millan, a Peramàs a la Plaça Occitània, a Cerdanyola al Parc de Cerdanyola i finalment al barri de la Llàntia al Parc de la Llàntia. Tots aquests espais regularan la capacitat de persones que puguin accedir a les activitats, un màxim de 800, i també l’horari, no s’allargarà més enllà de les dotze de la nit. De fet, l’Ajuntament planteja diferents franges: dissabte 25 de juliol al vespre i fins a mitjanit, diumenge 26 franja de matí i franja de tarda i dilluns 27 de juliol, franja de matí.

Qui s’encarregarà de programar les activitats? El consistori ha decidit obrir la possibilitat a les entitats i empreses culturals de Mataró a poder fer aquesta tasca. És per això que, tots aquests ens que formin part del teixit associatiu de la ciutat poden presentar les sol·licituds fins al 22 de juny a través del portal web de l’Ajuntament on també s’especifiquen les bases de la convocatòria. 

Informa: M.Gómez