41a edició de la Fira de l'Arbre i la Natura

La Fira de l’Arbre ha arribat aquest cap de setmana a la seva 41a edició. Un esdeveniment més que consolidat que un any més ha tingut lloc al Parc Central i ha continuat potenciant la seva vessant didàctica. L’Associació d’amics de les plantes, animals i jardins del Maresme organitza aquest certamen en el que s’hi poden trobar plantes, arbres, material de jardineria i productes agrícoles de proximitat, així com productes artesanals d’alimentació i degustació. Emili Solà, president de l’Associació que organitza la Fira de l’Arbre, explica que, com a novetat, aquest any s’ha apostat per oferir una mostra d'animals de corral. Una manera de que els més petits coneguin animals que no tenen al seu abast en el dia a dia.

En un moment en què les plantes, arbres i productes de jardineria es poden trobar fàcilment en establiments especialitzats, Emili Solà assegura que el futur de la Fira de l’Arbre passa per la nostàlgia. Un esdeveniment que se seguirà organitzant any rere any mentre hi hagi persones que esperin per comprar-hi allò que els falta o trobin el complement perfecte al que compren en aquests establiments. 

La 41a edició de la Fira de l’Arbre ha comptat amb parades d’arreu de Catalunya que oferien productes procedents de Lleida, Manresa o Alcanar, entre altres.

 

Informa: C.Sánchez / J.Masriera / L.Barroso