“Més seny i menys rauxa” en la tradicional exposició anual de La Destil·leria

La Destil·leria

L'impacte del coronavirus s'ha fet notar a tots els nivells. Com és sabut, el món de la cultura n'està sent un dels grans damnificats. Aquest fet obliga els agents culturals a reinventar-se i a adaptar-se als temps de pandèmia.
És el cas de la galeria d'art de Mataró La Destil·leria, que malgrat la situació sanitària, enguany ha hagut de reformular una de les seves cites més genuïnes: l'exposició col·lectiva Seny i Rauxa a Les Santes, de la qual aquest any se n'havia de celebrar la sisena edició.

Tal com explica la directora de La Destil·leria, Agit Baqué, l'impacte de la Covid-19 ha fet que aquest 2020 aquesta mostra col·lectiva canviï el seu nom per passar a dir-se Més Seny i Menys Rauxa.

Amb tot però la mostra la integren obres de 27 artistes que, com cada any, versen sobre el seny i la rauxa i Les Santes de Mataró.
Una de les obres exposades que crida més l'atenció és la de Jaume Simó. I és que l'artista autor del cartell de Les Santes 2019 ha volgut adaptar aquella obra a Les Santes del 2020.

Baqué però ha reconegut la dificultat de programar aquesta exposició a causa de la pandèmia, però garanteix que es compleixen totes les mesures de seguretat.

Aquesta exposició es pot veure a La Destil·leria fins al 15 de setembre.

 

Informa: M.Rodríguez/J.Monfort/Ll.Arcal