“Fins a tres-cents”, reuneix 25 artistes a la col·lectiva de La Destil·leria

L'exposició barreja l'escultura, la joieria, la ceràmica, la pintura i la il·lustració, entre altres tècniques

Prop de vint-i-cinc artistes exposen des de mitjans del mes de desembre a la tradicional col·lectiva que s’organitza anualment als voltants de Nadal a La Destil·leria. “Fins a tres-cents” és el nom de la mostra que barreja escultura, joieria, ceràmica, pintura i il·lustració, entre d’altres tècniques. Un gran aparador que augmenta cada any gràcies a les peces úniques d’artistes del territori. Enmig dels artistes locals més coneguts que hi participen com ara la Laia Arnau, l’Enric Punsola, en Pol Codina i en Marc Prat, entre d’altres, aquesta vegada també hi ha qui s’estrena en una exposició.

Una de les peculiaritats anuals és que enmig de les obres també es poden trobar les joies elaborades pels alumnes de l’escola de joieria de La Destil·leria.

Amb la voluntat que aquesta mostra sigui un reclam per adquirir i regalar art i disseny en aquestes dates, les obres dels artistes es poden comprar fins a un preu de 300 euros. L’exposició es podrà visitar fins al pròxim 13 de gener amb cita prèvia.

Informa: M.Gómez / E.Andrés