‘Tastets Culturals’ al Mercat de la Plaça Gran per dinamitzar l’entorn

Diferents activitats culturals tindran lloc al Mercat de la Plaça Gran cada primer dissabte de mes. La iniciativa, impulsada per la Unió de Botiguers, rep el nom “Tastets culturals” i pretén dinamitzar comercialment la zona per tal de replicar les activitats de l’àmbit de la cultura que es tiren endavant a la ciutat de Mataró. La primera edició comptarà amb la col·laboració de Buc de Llibres però ja es preveu la presència també de l’Escola de música El Carreró i altres tipus de propostes encara per determinar.

Per seguir potenciant la zona l’Ajuntament de Mataró va impulsar fa uns mesos un Concurs d’Idees emmarcat dins del Pla d’Impuls del Centre. Un projecte que per alguns comerciants arriba tard i per això, des de la Unió de Botiguers, asseguren que cal seguir apostant per iniciatives pròpies. Són conscients que van en paral·lel a l’Ajuntament però creuen que no cal esperar al resultat del concurs per tirar-ho endavant.

Els Tastets Culturals s’iniciaran excepcionalment aquest proper dissabte, 12 de maig, amb la col·laboració de Buc de Llibres.

 

Informa: M.Gómez