×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

‘T’estimo si he begut’ omple el Teatre Monumental amb totes les mesures de seguretat

Les butaques al Teatre Monumental s’han tornat a omplir. Ho han fet amb la primera de les cites de la temporada estable, l’espectacle ‘T’estimo si he begut’. La comèdia musical, que és una coproducció entre Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre, gira entorn als relats i contes d’Empar Moliner amb les seves històries esbojarrades i contradictòries. David Bagés, Mamen Duch, Mercè Martínez, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Ernest Villegas han pujat a l’escenari amb la voluntat de fer riure, fet que han aconseguit des del primer moment. La de Mataró ha estat la segona representació de l’espectacle, després que la pandèmia del coronavirus obligués a ajornar-ne l’estrena.

El Teatre Monumental ha aplicat totes les mesures de seguretat. Des de la separació d’espais a les butaques, fins a les entrades esglaonades. Unes accions que, segons el director de l’espectacle, s’estan aplicant a la majoria de teatres i sales culturals del territori per fer més segura la cultura i evitar aturar el sector.

La temporada segueix endavant perquè s’ha programat, de moment, fins al mes de desembre. La propera funció serà la del divendres 23 d’octubre amb el ‘Viejo amigo Cicerón’, una obra que es recupera ja que s’havia de representar durant la primavera i es va haver d’ajornar.

Informa: M.Gómez / M.Torres