‘Misèria’ amplia el nombre de funcions a Mataró

La versió renovada de ‘Misèria’, l’èxit teatral del mataroní Pere Vàzquez, es podrà veure a Mataró tres dies més dels que s’havia previst per la bona resposta del públic. El muntatge tornarà, doncs, al Celler Castellví del 7 al 10 de setembre, tal i com s’havia anunciat, però també ho farà el dia 11 i el cap de setmana següent: el dissabte 14 i el diumenge 15. El mateix Pere Vàzquez ho ha anunciat aquest dimecres en el programa ‘El Mirador’.

‘Misèria’, adaptació teatral d’una novel·la d’Stephen King, tracta la història d’una obsessió a través de dos personatges: el novel·lista Paul Sheldon i la infermera Annie Wilkes, qui segresta l’escriptor perquè torni a escriure sobre la Misery, personatge que ha mort en la seva darrera novel·la.

Protagonitzada per Xevi Codony i Lídia Rovira, la versió renovada de ‘Misèria’ presenta canvis en l’escenografia i és més violenta que les adaptacions anteriors. També incorpora elements nous, com els telèfons mòbils, però, segons Vàzquez, en cap cas perd l’essència del muntatge original, el que es va estrenar el 2016 a la Destil·leria amb en Santi Clavell com a Paul Sheldon.

Des de la seva estrena fa tres anys, ‘Misèria’ s’ha pogut veure a Mataró i a Barcelona amb gran èxit de públic i sempre en escenaris de petit format, com el Celler Castellví. El preu de les entrades per veure l’obra és de 14 euros.

Informa: B. Doñate