‘La forma de les coses’, una àcida reflexió sobre l’amor a La Sala Cabanyes  

L’Adam és un estudiant tímid i insegur que no ha tingut mai gaire èxit amb les dones. Fins i que un dia coneix l’Evelyn i la seva vida canvia. Per ella, inicia una transformació psíquica i física que ni els seus millors amics no acaben d’entendre. Però l’Adam està enamorat de l’Evelyn i no veu més enllà del que per a ell és amor. 

Aquest és l’argument de ‘La forma de les coses’, l’adaptació del muntatge teatral del nord-americà Neil Labute que s’ha pogut veure aquest cap de setmana a La Saleta de la Sala Cabanyes de Mataró. 
El mataroní Toni Luna es posa a la direcció per explicar una història que reflexiona sobre la intimitat, la psicopatia i l’amor, però també sobre els canvis que l’enamorament provoca en les persones. 
L’adaptació mataronina de ‘La forma de les coses’, una història que ja va ser portada al cinema el 2003, està protagonitzada per Jordi Grané, Anna Piqué, Pol Martínez i Alba Carbonell. 
L’obra, que es va estrenar divendres passat, es podrà tornar a veure a La Saleta de la Sala Cabanyes el proper cap de setmana.

Informa: B. Doñate / J.Masriera