‘Jerusalem’, ‘La Tendresa’ o ‘Birdie’ aterren al Monumental aquesta tardor

Pere Arquillué, Julio Manrique, Clara de Ramon o Marta Marco són només alguns dels protagonistes de la temporada estable de teatre i dansa al Teatre Monumental per aquesta tardor. El 27 i 28 de setembre se’n donarà el tret de sortida amb ‘Jerusalem’ amb Pere Arquillué dalt l’escenari, dirigit per Julio Manrique, i que inicia a Mataró la gira catalana de l’espectacle. La mataronina Clara de Ramon forma part del repartiment d’aquest muntatge teatral de dues hores i mitja. 

El 12 d’octubre arribarà ‘La Tendresa’, una comèdia coproduïda per les companyies T de Teatre i Dagoll Dagom que explica la història d’una reina i les seves dues filles. I del teatre als nous formats escènics perquè el 26 d’octubre l’espectacle multimèdia ‘Birdie’ aterrarà al Teatre Monumental directament de l’Agrupación Señor Serrano. 

La quarta cita de la temporada serà el 10 de novembre amb la dansa de Guy Nader i Maria Campos amb l’espectacle “Set of Sets” on el viatge i el temps es fusionen en un espai infinit. La temporada d’arts escèniques de tardor acabarà amb ‘La reina de la bellesa de Leenane’  l’1 de desembre. Un drama sobre la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família que compta amb Marta Marco i Ernest Villegas entre el repartiment. 
Totes les entrades estan a la venda a través dels canals habituals de Cultura Mataró. 

Informa: M.Gómez