‘El Centru’ de Canet de Mar interpreta ‘Descalços pel parc’ al Foment Mataroní

‘El Centru’ de Canet de Mar interpreta ‘Descalços pel parc’ al Foment Mataroní

El grup de teatre 'El Centru' de Canet de Mar ha interpretat aquest diumenge 'Descalços pel Parc' al Foment Mataroní. Una obra inclosa dins la XVI mostra de teatre amateur del Foment. Quim Dotras, el director, explica que 'El Centru' és una entitat centenària de Canet de Mar. Ara mateix el seu teatre s'està reformant i han optat per exportar l'espectacle a través de diversos concursos i bolos d’arreu. Dotras explica que es tracta d'una comèdia romàntica sobre una parella acabada de casar que comencen a tenir els problemes propis de la rutina i les baralles. Un espectacle que ha fet les delícies del públic.

'Descalços pel parc' (Barefoot in the Park) és una obra del dramaturg nord-americà Neil Simon, un dels escriptors més interpretats de tot el món amb obres tan conegudes com 'La extraña pareja'. L'obra es va estrenar a Brodway l'octubre de l'any 1963. Se'n van fer 1.530 representacions. I el mateix any es va estrenar la pel·lícula, que porta el mateix nom, protagonitzada per Jane Fonda i Robert Redford.

Descalços pel parc és la 4a obra de teatre amateur que es representa aquesta temporada. De març a juny es podrà veure 'Manual d'un garrepa', 'Hawaii', 'Sucre amarg' i 'La mare... Quina nit'.

Informa: J.Peñaranda