‘Dones poetes de la Maresma’ es presenta a Mataró

L'acte s'ha celebrat de manera presencial a la llibreria mataronina Dòria Llibres

‘Dones poetes de la Maresma’ es presenta a Mataró

'Dones poetes de la Maresma', la nova publicació de l'editorial argentonina, Voliana Edicions, s'ha presentat aquest dissabte a la llibreria mataronina Dòria Llibres.
S'ha fet respectant totes les mesures de seguretat en un acte que ha comptat amb les dues curadores del llibre, Emília Illamola i Queralt Morros i que ha volgut reflectir l'esperit d'aquesta antologia, donant visibilitat a les escriptores de la comarca, fins ara gairebé desconegudes, amb la lectura de diferents poemes per part de les poetesses mataronines Maria dels Àngels Ballbé, Pia Sommer i Eva Rumí. Així ho ha valorat Emília Illamola.

És una il·lusió, primer pel que representa Dòria aquí a Mataró i també perquè són les poetes de la comarca. A la ciutat són més de 25 que estan arrelades i, per aquest motiu, ens sentim molt afortunades de tenir aquestes petites bombolles per poder ensenyar el llibre.

El llibre va sortir a la venda el passat mes de març i segons va anunciar la directora de l'Institut Català de les Dones, Núria Ramon, també es podrà trobar a tota la Xarxa de Biblioteques de Catalunya, pel seu valor com a eina transmissora de valors i coneixements culturals del país.

Informa: G. Lira / P. Villà