‘The Bop Collective’ omplen el Casal Aliança i presenten ‘Iaspis’

‘The Bop Collective’ arribava al Casal Aliança amb totes les entrades venudes. Aquest dijous han estat els grans protagonistes del nou capítol del Cicle Músiques Tranquil·les. La banda, composta per vuit músics de tradició jazzística, ha crescut entre estàndards de broadway, swing o hard-bop tot i que mostren la seva pròpia visió de la música. De fet, amb el primer disc en van rebre un premi i ara presenten ‘Iaspis’, el seu segon treball. ‘The Bop Collective’ estaven programats dins del cicle ‘A la Vora del Jazz’ a la primavera però va caure del calendari amb l’activació de l’estat d’alarma i la suspensió de les activitats. Ara, han pogut trepitjar l’escenari del Casal Aliança i ho han fet amb tota la seva energia i la seva manera de fer música.

Sense prendre protagonisme a la música, les mesures de seguretat s’han fet evidents. De fet, han obligat a suspendre el moment més distès entre públic i músics que es produïa en cada concert abans de la Covid-19 i ara, per exemple, s’han de comprar totes les entrades per internet. Una manera de reservar la taula amb els contactes més estrets i de garantir també les distàncies de seguretat entre el públic. També hi ha canvis en la gestió del sopar i les consumicions, però res que no hagi pogut solucionar l’organització de les nits dels dijous de Músiques Tranquil·les.

La propera cita amb el Cicle Músiques Tranquil·les serà amb Cayana, el projecte d’arrels folklòriques sota la direcció artística i veu de la formació Anna Colom, actual corista de Rosalia. Cayana, aterrarà a Mataró el 22 d’octubre.

Informa: M.Gómez / M.Castilla