Últims dies per visitar l’exposició ‘Nombr3s de bona família’ de la Fundació Iluro

L’exposició ‘Nombr3s de bona família’ que acull l’Ateneu de la Fundació Iluro està a punt de concloure’s. Aquesta mostra, que pretén representar d’una manera gràfica i tangible la importància dels nombres en la societat, es va inaugurar el passat 11 de febrer. Tot i que havia de posar el punt i final el 31 de juliol, a causa de la Covid-19 els organitzadors van decidir prorrogar-la fins el proper 30 d’agost.

En aquesta exposició es proposa un recorregut a través del qual es va descobrint per què es van inventar els nombres, quins tipus de números existeixen i què els ha fet indispensables pels humans.

Tot i que la mostra es pot visitar a nivell particular, va ser pensada per desenvolupar una tasca educativa. Així doncs, des de la seva inauguració, són moltes les escoles que han passat a veure-la i que n’han fet tallers al respecte.

A banda de l’exposició, des de la Fundació Iluro també es van idear un seguit d’activitats complementàries que aquestes sí, ja han finalitzat. Així doncs, per exemple, es va oferir un cicle de conferències i un espectacle musical produït conjuntament amb l’Orquestra Simfònica del Vallès que va ser un èxit.

Informa: L.Sanmiquel