Últims dies per participar en el 9è Mercat del Film

Foto: Mataró Audiovisual

Aquest dilluns, acaba el termini per presentar-se a la novena edició del Mercat del Film, les jornades que donen difusió a la creació audiovisual de Mataró.

L’edició d’aquest any s’ha programat del 23 al 24 d’octubre al Centre de Creació d’Arts Escèniques de Can Gassol. L’aforament serà limitat per evitar el contagi del coronavirus. Però tot dependrà de l’evolució de la pandèmia. Si la situació empitjora, els organitzadors del Mercat del Film no descarten celebrar-lo de forma online. Ho explicava fa unes setmanes, Jesús González. 

Ara, però, els organitzadors estan centrats en la programació del festival, que esperen poder tancar la setmana vinent. Per això, necessiten peces de ficció i no ficció de tots els gèneres, que no facin més de 15 minuts i que estiguin realitzades o produïdes per mataronins. Les propostes poden ser curtmetratges, projectes de videoart, videoclips, documentals o anuncis.

El material s’ha d’enviar fins al 21 de setembre inclòs a Hotel Elèctric, entitat que organitza el Mercat del Film amb el suport de l’Ajuntament de Mataró.