Últimes hores del regnat d'en Pellofa XLIII

Les mesures de prevenció contra la COVID-19 han marcat el programa d'actes d'aquest any. El Sant Sopar i el comiat del rei dels poca-soltes tindran lloc al Monumental

Últimes hores del regnat d'en Pellofa XLIII

El regnat d’en Pellofa XLIII arriba aquesta nit a la seva fi. Després de dies  d’una disbauxa força més continguda que en altres anys, aquest vespre a les 8 el Teatre Monumental serà escenari del Sant Sopar. El d’avui al vespre serà segurament el darrer àpat que farà el rei dels poca-soltes, acompanyat de la seva comitiva.

Un cop mort, serà el moment d’acomiadar en Pellofa XLIII. Després d’algunes llàgrimes i un últim adéu, serà el moment d’entronitzar la Vella Quaresma que també farà acte de presència al teatre mataroní.  

Com la resta de la programació del Carnestoltes, adaptada a les mesures de prevenció de la COVID-19, el Sant Sopar i el comiat i l’enterrament d’en Pellofa es farà al Monumental amb la capacitat limitada a la meitat de l'aforament habitual i es podrà seguir l’acte en directe a través de Mataró Audiovisual i el web de Cultura Mataró.

De cara a diumenge, està prevista la primera tallada de la pota de la Vella Quaresma, a partir de la 1 del migdia, aquest cop però de manera virtual, a través de Mataró Audiovisual i les xarxes socials, a l’instagram @serra_la_vella.

Informa: C.Sánchez