Óscar Torres protagonista del Vermut Musical d'aquest mes de març

Arriba la primavera, el bon temps i amb ell les activitats a l'aire lliure, com el vermut musical d'aquest diumenge al barri de Permàs-Esmandies. En aquesta ocasió el rumbero Óscar Torres ha estat l'encarregat de posar-hi el toc musical.

Torres és un cantautor mataroní que combina la rumba catalana amb estils com el rock, el funk o el reggae. L'any 2016 va treure el seu primer disc titulat "Persiguiendo un sueño", el que ha presentat aquest cap de setmana. El seu objectiu és apropar la rumba a la gent, un estil que ha viscut des que era un nen.

Mataró és una ciutat molt lligada a la rumba començant per Peret, just ara que s'ha estrenat el seu documental. Torres anomena a alguns dels seus referents, entre els quals destaca Rafalito Salazar, que pròximament estrenarà disc on ell hi ha col·laborat.

Els Vermuts Musicals són una proposta de Casa de la Música de Mataró i de les Associacions de Veïns de la ciutat per gaudir de música de proximitat i qualitat. Els vermuts es fan cada 1r i 3r diumenge de mes des de principis d'any. La propera cita serà el 7 d'abril al passeig Pau Claris del barri del Pla del Boet.

 

Informa: J.Peñaranda