Èxit de l’exposició de pessebres i diorames

Unes 5.000 persones han passat per l'exposició de pessebres i diorames de Mataró fins a final del 2019. A només deu dies de tancar les seves portes, la mostra segueix rebent visitants atrets per la gran oferta i varietat d'escenes que s'hi representen. El president Associació pessebres de Mataró, Josep Codina, assegura que es mostren satisfets de l'acollida que van rebent i afirma que  la ubicació de la mostra, situada a l'antiga escola Menéndez i Pelayo, al carrer Alarcón està cada cop més consolidada.

El principal reclam d'aquest any és l’holograma d’un pessebre virtual, amb l’escena del naixement ubicada en diferents passatges de la Bíblia. Un muntatge que ha suposat un gran esforç per a l'Associació però que representa una manera de posar al dia una tradició tan antiga com la dels pessebres. 

L'Associació de Pessebristes de Mataró fa una crida als comerços per col·laborar. Segons detallen, a molts municipis es poden veure diorames de diferents mides dins dels aparadors dels seus establiments.

Informa: C.Sánchez