Tvmataró busca la millor veu al Maresme per participar a Objectiu Paki

Aquest dijous arranca a tvmataró la primera semifinal per escollir la representant de la comarca que participarà al “talent show” Objectiu Paki produït per la Xarxa.

Fotografia: tvmataró

La música ha estat la protagonista aquest dimarts al matí a les instal·lacions de tvmataró. “Rolling in the deep” d’Adele, “When I was your man” de Bruno Mars o l’Últim Ball de Ginestà han estat només alguns dels temes que s’han interpretat al llarg del càsting que permetrà escollir el representant del Maresme que participarà a Objectiu Paki. Aquest programa, produït per La Xarxa i RTV Cardedeu, és un “talent show” que busca les 10 millors veus joves de Catalunya d’entre 13 i 20 anys. Aquest 2022 arriba a la seva 3a edició i fins a 35 televisions locals, entre elles tvmataró, proporcionaran 40 aspirants que optaran a guanyar el premi.

Pep Andreu (presentador Objectiu Paki a tvmataró): El programa consta de 3 fases. La primera és la territorial. Les televisions de cada territori fa els càstings dels seus aspirants. El guanyador del nostre càsting, passa a una següent fase on quedaran 10 participants que aniran a l’acadèmia on es formaran musicalment, vocalment, artísticament... i participaran a les gales que s’emetran cada dissabte a través de la Xarxa de televisions locals.

En el cas del Maresme, s’han presentat al càsting més d’una desena de veus, totes elles femenines. Distribuïdes en dos grups, han anat interpretant les cançons que havien escollit davant d’un jurat format per tres integrants de luxe: Txell Sust, cantant; Arnau Aymerich, membre del grup mataroní Ebri Knight; i Jonathan Argüelles, veu de SAU30. Tots tres destaquen la formació musical de les aspirants i la seva actitud a l’hora de cantar a cappella.

Txell Sust (cantant i membre jurat Objectiu Paki a tvmataró): El nivell és bestial. De fet , l’any passat vaig estar l’any passat a l’Objectiu Paki a Cardedeu i sabia que el nivell era alt. Però  des dels càstings primers no em pensava pas que el nivell seria aquest.

Jonathan Argüelles (cantant i membre jurat Objectiu Paki a tvmataró): La veritat és que molt bé. El nivell és bo però és que a més té molta dificultat.

Arnau Aymerich (cantant i membre jurat Objectiu Paki a tvmataró): Ara ho dèiem, hi ha estils molt diferents i això també et permet veure brillar veus de manera diferent.

De les 3 aspirants seleccionades pel jurat, només podrà haver-n’hi una que acabi representant el Maresme a Objectiu Paki. Els encarregats de triar la veu finalista serà el públic des de casa seva.

Anna Martínez (productora Objectiu Paki a tvmataró): Quan el jurat hagi escollit els 3 finalistes, la gent des de casa seva podrà escollir a través d’Instagram qui dels 3 se’n va a Objectiu Paki, el programa que farà RTV Cardedeu.

El premi que ofereix Objectiu Paki consisteix en enregistrar tres senzills d'estudi de la mà de Crea Music i, posteriorment, promocionar el projecte amb la discogràfica i La Xarxa.

 

Talent i actitud: les dues característiques de les aspirants de tvmataró

La majoria de les aspirants que s’han presentat al càsting organitzat per tvmataró aquest dimarts són de la capital del Maresme però també n’hi ha d’arreu de la comarca. Amb estils ben diferents, totes elles han demostrat al jurat per què eren fermes candidates a entrar a Objectiu Paki. Tot i que els nervis han estat molt presents sobretot abans d’entrar al plató, algunes de les noies explicaven als micròfons de tvmataró que esperen del programa:

Aina Cots (aspirant Objectiu Paki a Mataró): Intentar entrar i que m’ensenyin coses noves i arribar a llocs que no podria arribar fins això.

Júlia Aubà (aspirant Objectiu Paki a Mataró): Arribar a entrar, poder aprendre i poder viure noves experiències.

Marina Prat (aspirant Objectiu Paki a Mataró): Espero anar amb tot. I si pot ser arribar al final.

Nadia Morato aspirant Objectiu Paki a Sant Cebrià de Vallalta): Sobretot, aprendré més i conèixer gent.

 

Quan i on veure Objectiu Paki?

Aquesta setmana arranca Objectiu Paki a tvmataró. El primer programa s'emetrà aquest proper dijous a les 11 de la nit i s'hi podrà veure la primera eliminatòria. La segona s'oferirà la setmana següent, el dia 17 a la mateixa hora. La semifinal arribarà a finals de novembre, el dijous 24. El veredicte final arribarà el dia 1 de desembre i tindrà com a escenari el Centre Comercial Mataró Parc. Serà llavors quan el públic podrà decidir el candidat que representarà el Maresme a Objectiu Paki.