Prop de 30.000 persones viuen Sant Jordi al costat de tvmataró

Els espectadors sintonitzen el canal el doble d'estona que la transmissió de l'any passat

Mataró ha viscut aquesta diada de Sant Jordi al costat de tvmataró, tant al carrer, com al davant del televisor amb una audiència acumulada de 30.000, tal com es desprèn de l'anàlisi de les dades que proporciona Konodrac a través de la Xarxa Audiovisual Local.
Al matí, l'audiència s'ha mantingut força estable durant les dues hores de programació, de 12 del migdia a 2 de la tarda. A partir de les 6, l'especial de Sant Jordi comença amb més expectació que l'any passat i ha anat augmentant fins a arribar al pic d'audiència de les 22:05, que coincideix amb l'entrevista a l'alcalde, just abans de l'inici de la fogonada.

Aquest any, per primera vegada, tvmataró ha ofert la transmissió de la fogonada de Sant Jordi en directe i, a més a més amb vista d'ocell gràcies a un dron patrocinat per Bancells Ecotècnics. Un acte que l'audiència segueix, sobretot, quan l'espectacle arriba a la plaça de l'Ajuntament, amb la irrupció de Sant Jordi i la derrota del boc que deslliura de l'encanteri el drac de Mataró.

Malgrat que el nombre de persones que han vist la tele ha estat semblant a l'any passat, hi ha hagut un 71% més de minuts consumits i, a més, la gent que ha sintonitzat tvmataró ha estat el doble d'estona enganxada al canal. En concret, els espectadors han vist el canal una mitjana d'una hora i quatre minuts ininterromputs.