Mataró Audiovisual incorpora 3 nous serveis tecnològics

El ticker, l'HBBTV Ràdio i el canal de notícies via Telegram són els 3 nous serveis que ja s'estan desplegant

El ticker, l'HBBTV Ràdio i el canal de notícies via Telegram són els 3 nous serveis tecnològics que Mataró Audiovisual ja està desplegant.

El ticker és un sistema que permet incorporar una barra informativa sobre la pantalla de televisió. Així doncs els titulars de les notícies més destacades del dia apareixeran en moviment a la part inferior de la pantalla. Es podran veure durant les franges informatives i els matinals de televisió de la casa. Mei Ros, la Gerent de Mataró Audioviaul ho anunciava al programa El Mirador d’aquesta casa.

L'HBBTV Ràdio és un servei interactiu pensat per quan s'escolta la ràdio a través de la TDT. En aquest cas en la pantalla de la televisió també apareixen els titulars informatius. També et permet saber quin programa s'està escoltant i, a més, es pot consultar la graella de ràdio. De moment l'HBBTV es troba en fase de prova. Està disponible només per televisions intel·ligents, però s'està treballant per ampliar funcionalitat i incloure-hi més dispositius compatibles. Es tracta d'un projecte a dues mans entre Mataró Audiovisual i l'empresa Cellnex que també compta amb la col•laboració de La Xarxa. Ros assegura que cada vegada és més la gent que escolta la ràdio d’aquesta manera.

Aviat Mataró Audiovisual també obrirà un canal de Telegram on es podran rebre de forma immediata les notícies publicades al web www.mataroaudiovisual.cat.

Informa: J.Peñaranda