Mataró Audiovisual desplega esforços per la jornada electoral

Paperetes en un col·legi electoral a Mataró

Mataró Audiovisual fa un desplegament especial en aquesta jornada electoral. Durant tot el dia l’equip d’informatius treballarà per oferir l’última hora del que passi a la ciutat en relació amb les eleccions al Parlament de Catalunya. Dos equips, un al matí i un altre a la tarda, seguiran el desenvolupament de les votacions i recolliran les paraules d’electors i polítics als col·legis on es troben les urnes.

A través de Mataró Ràdio s’emeten les tres edicions de l’informatiu. A més d’aquesta edició, també podran seguir l’actualitat a l’edició migdia a dos quarts de dues de la tarda i a les set. El programa El Mirador també farà una edició especial de seguiment de les eleccions amb continguts, tertúlies, connexions i espais dedicats a la jornada electoral.

Ja de cara a la tarda, el Mataró al Dia que es pot veure a través de Mataró Televisió modifica el seu horari habitual, serà a les 20h enlloc de a les19h, i també els continguts. Un especial nit d’eleccions que farà seguiment del tancament dels col·legis electorals i dels resultats que vagin sortint com a resultat del recompte de vots. Un programa especial que es podrà seguir tant per ràdio com televisió. A partir de les 22h, els resultats a través d’un informatiu especial de ràdio que emetrem conjuntament amb la Xarxa de Comunicació Local.

D’altra banda, també poden seguir tota l’actualitat de la jornada a través de la web www.mataroaudiovisual.cat i a través de les xarxes socials de Mataró Audiovisual.