Mataró Audiovisual celebra el Dia Mundial de la Ràdio

Mataró Audiovisual se suma aquest dimecres a la celebració del Dia Mundial de la Ràdio. Per fer-ho, la programació de Mataró Ràdio s’altera i s’hi inclouen continguts especials. Així, el magazine matinal El Mirador surt de l’estudi plató per fer el programa des del mercat de la Plaça de Cuba. Conduït, com sempre, per Cristina Salad, l’especial del 13 de febrer, estarà dedicat a diversos aspectes de la ràdio com a mitjà de comunicació. Comptarà amb periodistes i locutors de ràdio que participaran en tertúlies i entrevistes. Es podrà seguir en directe de 10h a 12h.

D’altra banda, a la tarda el magazine Ona Maresme que presenta Laura Cera, es podrà veure per televisió a més d’escoltar-se per ràdio. De 15h a 18h es farà un programa que ensenyarà la cara dels locutors i presentadors que fan cada dia el programa des de set municipis diferents del Maresme. De la mateixa manera, també s’ensenyarà com són les diferents emissores per dintre.

Finalment, el programa quinzenal El Cafè de la Facultat també se suma a la celebració. Ho fa amb una edició especial que es realitzarà, a les 12h del migdia, des de la plaça del Tecnocampus.  

Informa: Cristina Salad