59.000 espectadors segueixen els actes de carnestoltes per Mataró Televisió

La programació, també s’ha ofert a través d’internet amb més de 3.700 visualitzacions al canal de Youtube de Mataró Audiovisual

Mataró Audiovisual ha ofert en directe els actes de la programació de carnestoltes. L’Arribada d’en Pellofa, divendres dia 12, va tenir un total de 17.452 espectadors per Mataró Televisió, l’acte més seguit de carnestoltes. L’espectacle donava el tret de sortida a la programació especial que aquest any s’oferia des del Teatre Monumental. Dissabte era el torn del Ball de Gitanes que va registrar un total de 8.929 espectadors. Una mica menys, 7.269 persones, van seguir en directe el concert de l’Always Drinking Marching Band el mateix dissabte a la tarda. L’espectacle infantil a càrrec de la companyia La Belluga va ser seguit per 5.880 espectadors. Un dels moments més esperats va ser el del Sant Sopar, dimarts dia 16. Aquest espectacle va reunir a Mataró Televisió 10.194 persones mentre que el Comiat i l’Enterrament de la Pellofa va ser seguit per 9.032 espectadors. En total, doncs, 59.000 persones van poder gaudir dels actes de carnestoltes des de la televisió de casa seva.

La programació també es va oferir a través d’internet amb més de 3.700 visualitzacions al canal de Youtube de Mataró Audiovisual. L’acte més vist, igual que per televisió, va ser l’Arribada d’en Pellofa, en aquest cas amb 1.400 visualitzacions.

Aquests actes encara es poden visualitzar a través del servei a la carta de Mataró Audiovisual o al canal de Youtube del mateix mitjà.

M.Gómez