Mataró estudia construir una piscina olímpica coberta

L'Ajuntament de Mataró es compromet a estudiar la viabilitat de la construcció d'una piscina olímpica coberta. Així ho va determinar el consistori al Ple Municipal de Febrer considerant que aquest equipament pot donar resposta a una mancança, diuen, que té la ciutat. A petició de CiU, la Proposta de Resolució  permetria potenciar l'esport de base i de competició fent de Mataró un referent nacional en els esports d'aigua, a  més a més de promocionar la ciutat i multiplicar el turisme esportiu. Tot plegat, un projecte que es vol concebre com a un projecte de ciutat. 

El projecte és una proposta del Centre Natació Mataró i, tot i que la inversió seria privada i no tinguia cap cost per al es arques públiques, sí que requeriria d'un espai públic. Precisament aquest motiu va portar a la formació de la CUP a votar-hi negativament. 

L'acord que va votar per majoria el consistori per tirar endavant el projecte determinava que el govern es comprometia també  a presentar l'estudi en un termini màxim de tres mesos tot i que els grups municipals van mostrar-se predisposats a esperar uns mesos més si la proposta segueix endavant.

Informa: M. Gómez