×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Les Biblioteques preparen Sant Jordi amb una 'Hora del Conte' especial

Les Biblioteques de Mataró tornaran a sortir al carrer aquest dilluns per gaudir i participar de la diada de Sant Jordi. Dissabte al matí, avançaran la festa del llibre amb una hora del Conte Especial, titulat ‘El perquè de les coses’. Un relat familiar que explica les aventures de l’Ares, un rodamón que viurà un munt d’aventures. La història començarà a les 12 del migdia a la Plaça de Santa Anna. Una prèvia del què serà un Sant Jordi ple d’activitats. Les Biblioteques faran activitats interiors, però també sortiran a l’aire lliure amb les tradicionals lectures. Amb els espai de ‘Lectura en Veu Alta’ i la ‘Biblioteca a Cel Obert’ es donarà veu als alumnes d’infantil i primària de diverses escoles de la ciutat. L’únic canvi, com explica Silvia Sebastian, directora de les Biblioteques Municipals, és la ubicació, que aquest 23 d’abril passarà de la plaça de Santa Anna al patí de la residencia Sant Josep.

De fet, les Biblioteques també han preparat hores del Conte especials de cara a Sant Jordi i la propera semana, tant dimarts com dimecres, els conta-contes explicaran històries relacionats amb la llegenda. Unes Hores del Conte cada vegada més consolidades que han crescut, segons Sebastian, en quantitat, però també en qualitat. A més, la de Sant Jordi será una setmana especial per a les Biblioteques. I és que en aquests dues setmanes rebran gairebé 2.000 alumnes de primària, de diverses escoles mataronines per fer tallers de teatre i literatura, on l’objectiu és fomentar la cultura i també que els alumnes es familiaritzin amb la Biblioteca.

De cara a dilluns, les Biblioteques serán també a una parada a la Plaça de Santa Anna, on més enllà de fomentar la lectura també explicaran tot allò que es fa tant a la Pompeu Fabra com a l’Antoni Comas.

Informa: M. Rodríguez