La SPAM espera el nou centre d'acollida, tot i tenir menys espai

La Societat Protectora d’Animals de Mataró es veu obligada a llogar un espai per compensar la manca d’espai de les noves instal•lacions. Cal Pilé, on estan ubicats des de l’estiu, va ser adaptat per poder acollir 70 gossos i, per primera vegada, 80 gats. Segons la presidenta de l’SPAM, Sílvia Serra, el lloguer ha d’ajudar a continuar la gestió amb més tranquil•litat i preparats per les males èpoques, que són sobretot la primavera i l’estiu. 

Pel que fa a la construcció del nou centre d’acollida, des de l’SPAM avancen que la setmana passada es van reunir amb el regidor Joan Vinzo. La construcció d’aquest nou emplaçament, que s’hauria d’ubicar al carrer Galícia, progressa lentament. Des de l’SPAM ja n’han vist els plànols i s’ha d’aprovar pla urbanístic de Mataró mentre que l’ajuntament està en vies d’aconseguir els permisos de la Generalitat per iniciar la construcció. 

Al març d’aquest 2018 quedarà un any just de pròrroga. El març del proper 2019 s’acaba el contracte entre la SPAM i l’ajuntament per la gestió del centre d’acollida d’animals.

Informa: C. Sánchez