Junts per Mataró creu que s’aprovarà un pressupost sense visió de futur

La formació ja ha avançat que hi votarà en contra. Segons Alfons Canela, el pressupost s’assenta sobre unes males bases quan s’han augmentat per segon any consecutiu els impostos municipals

Junts per Mataró lamenta que el govern a l'Ajuntament de Mataró, format pel PSC i ECPM, no hagi acceptat cap de les al·legacions presentades pels partits de l'oposició de cara a l'aprovació definitiva del pressupost del Grup Ajuntament aquest dijous. Un pressupost que augmenta un 3,25 per cent fins als 152 milions d'euros, però que per Junts per Mataró només es dedica a la situació de contingència generada per la pandèmia de la Covid. Uns comptes que, en canvi, no plantegen una visió de futur per Mataró. Ho ha explicat el portaveu de la formació Alfons Canela a Mataró Audiovisual:

“El pressupost que s’aprovarà és essencialment continuista ja que, si bé introdueix partides com la Taula de Reconstrucció o s’incrementa el fons de contingència per la crisi que està generant la Covid, la veritat és que hi veiem poques virtuts en quan a visió de futur per a la ciutat

Segons Canela, el pressupost s’assenta sobre unes males bases quan s’han augmentat per segon any consecutiu els impostos municipals, especialment els més importants en quantitat econòmica pel ciutadà com l’IBI:

“Els comptes parteixen d’un error de base ja que, en un moment de crisi, s’ha apujat els impostos per quadrar el pressupost de 2021”

Per Junts és la ciutadania qui ha d’estar al centre del debat i no l’Ajuntament.

Informa: O.Debat