Els parquímetres registren la matrícula per facilitar reclamacions

El procés de pagament s'equipara amb el que es fa a través d'aplicació mòbil

Els parquímetres de Mataró demanen des d’ara la matrícula del vehicle estacionat. És un dels canvis que PUMSA ha introduït en el pagament de la zona blava perquè en cas de pèrdua del tiquet sigui més fàcil gestionar possibles reclamacions dels usuaris, ja que quedarà constància del pagament associat a una matrícula concreta. Encara que s’identifiqui cada matrícula, continua sent obligatori deixar el tiquet en un lloc visible dins del vehicle.

PUMSA ja ha reconfigurat els 55 parquímetres que regulen els estacionaments de zona blava perquè puguin registrar les matrícules ja sigui en els pagaments en efectiu com amb targeta. El procés de pagament s’equipara amb aquesta modificació al que segueixen els usuaris amb l’aplicació ElParking, amb la que també es dóna d’alta la matrícula del vehicle.

Per cert que, gairebé un 23 per cent dels pagaments de zona blava es fan a través d’aplicació mòbil. Un sistema que permet recuperar els diners sobrants si s’abandona la zona blava sense completar el temps d’utilització previst. D’aquesta manera es paga només el temps real d’ús.

Informa: C.Sánchez

Tags: